Masaža je eden najlažjih načinov za pridobivanje in ohranjanje trdnega zdravja. Vsi se kdaj pa kdaj masiramo povsem samodejno. Kadar si pomanemo bolečo ramo ali pogladimo nagubano čelo, ravnamo po prirojenem nagonu, da dosežemo blagodejen učinek. Glavobole, razne bolečine, nespečnost, tesnobo in stres je mogoče olajšati s čisto preprostim instrumentom – masažo. 

To je najstarejša in najenostavnejša nega. Ob prijetnih občutkih se telo sprosti krčevitosti, hkrati pa pospeši prekrvavitev pa tudi pretok življenjske energije.

Osnova za sprostitev tako telesa kot duha je uravnoteženo energijsko stanje. Kljub številnim sodobnim aparatom pa ostaja ročna masaža najbolj učinkovit sistem odpravljanja težav in sproščanja. Je eden najboljših načinov pri lajšanju bolečin, ki nastanejo pri poškodbah in nesrečah, ter utrujenih mišicah, išiasu in tudi revmatizma.

Pri določevanju vrste masaže, ki jo bomo uporabili, so ključnega pomena strankine želje, upoštevati pa je potrebno tudi določene težave oziroma že postavljene diagnoze (bolečina v hrbtenici, išias, hernija, osteoporoza, itd.). Na podlagi tega in našega strokovnega znanja lahko svetujemo, katero tehniko bomo uporabili. Izkušnje pa so pokazale, da je največkrat dobrodošla kar kombinacija več tehnik.

  • Klasična ročna masaža
  • Masaža hrbta oz. zgornji in spodnji del hrbtenice
  • Tui-na masaža
  • Masaža nosečnic
  • Refleksna masaža stopal
  • Kombinacija odprave celulita in klasične masaže

Masaže izvajamo v našem DiagCentru,  na vašem domu ali na delovnem mestu v maksimalni oddaljenosti 20 km iz Ljubljane in po predhodnem naročilu. 

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G