Energijska bioresonanca

Ponudnik spletnega mesta www.diagcenter.si, katerega zastopa direktorica podjetja Darja Vrbanc, zagotavlja najvišjo raven varovanja osebnih podatkov ter se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, skrbno hranil in vestno ravnal z njimi. Uporabljal jih bo samo z namenom, ki so potrebni pri obravnavi stranke in obveščanja o rezultatih preiskav (terapij), ter za namene pošiljanja morebitnega obveščanja o novih storitvah (akcijskih ponudbah) v centru. Brez privolitve posamezne stranke, na katere se podatki nanašajo, podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Uporabnik spletnega mesta, z izpolnjenim kontaktnim obrazcem, ki pomeni naročilo na pregled oz. posvet, ki se nahaja na spletnem mestu, ponudniku dovoljuje obdelavo svojih osebnih podatkov, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, morebitni naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko ter nekatere druge podatke, ki jih uporabnik vnese v kontaktne oz. prijavne obrazce.

Ponudnik je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Ponudnik podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov Podatki, ki se zbirajo in obdelujejo na tem spletnem mestu, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G