Ponudnik spletnega mesta www.diagcenter.si, katerega zastopa direktorica podjetja Darja Vrbanc, zagotavlja najvišjo raven varovanja osebnih podatkov ter se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, skrbno hranil in vestno ravnal z njimi. Uporabljal jih bo samo z namenom, ki so potrebni pri obravnavi stranke in obveščanja o rezultatih preiskav (terapij), ter za namene pošiljanja morebitnega obveščanja o novih storitvah (akcijskih ponudbah) v centru. Brez privolitve posamezne stranke, na katere se podatki nanašajo, podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Uporabnik spletnega mesta, z izpolnjenim kontaktnim obrazcem, ki pomeni naročilo na pregled oz. posvet, ki se nahaja na spletnem mestu, ponudniku dovoljuje obdelavo svojih osebnih podatkov, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, morebitni naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko ter nekatere druge podatke, ki jih uporabnik vnese v kontaktne oz. prijavne obrazce.

Ponudnik je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Ponudnik podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov Podatki, ki se zbirajo in obdelujejo na tem spletnem mestu, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G