• Analiza žive kaplje krvi pod mikroskopom v temnem polju


  Mikroskopija temnega polja (znana tudi kot analiza/mikroskopija živih celic) je preprosta in uporabna tehnika analize pacientove krvi za informacije o terenu (tj. kislinsko/bazno ravnovesje), imunskem sistemu, prehranskem statusu in stanju različnih mikroorganizmov. Mikroskop temnega polja ustvari…

 • Bioresonančna terapija (Morell-Rasche)

  Pregledi in terapije z znanstveno dovršeno bioresonančno aparaturo. Analogno oz. elektronsko merjenje akupunkturnih točk. Vrhunski zdravniki / verificirani terapevti/z zdravilsko licenco.

 • Prikaz bioresonančne terapije Morell-Rasche

  Bioresonančna terapija pripravi organizem, da aktivira mehanizme samoozdravitve.

 • Sistemsko testiranje po dr. Cornelissenu

  »Počutim se zelo slabo, pa nihče ne ugotovi, zakaj.«
  Metoda za odkrivanje prikritih zdravstvenih težav – ko so laboratorijski izvidi ali klinični testi nejasni. Uspešna v več kot 40 državah sveta.

 • EAV testiranje po dr. Vollu

  Elektroakupunktura Voll (EAV) je revolucija v medicinski diagnostiki.

  Z razumevanjem povezave med terminalnimi točkami na koži in vitalnimi organi ter organskimi sistemi odkrijemo vzrok za zdravstveno težavo in jo odpravimo.

Energijska bioresonanca

Delovni čas

Stranke sprejemamo po predhodnem dogovoru!

Ponedeljek   700  - 1400
Torek   1300  - 2000
Sreda   70 0 - 1400
Četrtek   1300  - 2000
Petek   700  - 1400
Sobota   delavnice

Vodja DiagCentra  

Bioresonančna in elektro-akupunkturna terapevtka:

Darja Vrbanc - certificirana zdravilka vpisana v register Ministrstva za zdravje

 

 

               

V tradicionalni kitajski medicini je obraz pokazatelj zdravja ali bolezni. S preučevanjem kože in sprememb na koži se lahko določi energijsko neravnovesje posameznih meridianov in stresna žariščna stanja v telesu. Ker je vsako področje obraza povezano z določenim organom v telesu, neravnovesje določenega organa bo posledično vodil do sprememb s poltjo, teksturo in vlago točno določenega območja obraza.

Na splošno izbruhi rdečine, aken, mozoljev kažejo na Jang tip energije, medtem ko izbruh oljne kože in težav z mašenjem por (črne in bele pikice - ogrci) znak Jin tipa energije. Črte kažejo dolgoročno neravnovesje ali stres, medtem ko trenutni izbruhi kažejo bolj kratkoročno neravnovesje ali stres.

Jang (akutna) - moška - kozmična - energija, aktivni princip,  Jin (kronična) - ženska - zemeljska - energija in pasivni princip.

             NARAVNA KOZMETIKA iz Schusslerjevih soli: https://schusslerkozmetikumok.hu/

Čelo: je povezano s prebavo. Zgornji del čela je povezan z mehurjem in nižji predel čela je povezan s črevesjem. 

Obrvi: so povezane z nadledvično žlezo. Grobe obrvi kažejo na nadledvični stres, skupaj z debelimi obrvmi na Jang stanje in skupaj s tankimi obrvmi na Jin stanje. Nadledvične žleze so naš odziv na boj ali beg in izločajo več kot 40 hormonov in steroidov. Premočno dejavne nadledvične žleze so pogosto povezane s stresom, in črte, ki izhajajo iz začetka obrvi so povezane z dolgoročnim nadledvičnim stresom in so v korelaciji z občutkom tiščanja v območju ramen, ki je navedeno področje bolečine (bolečina se čuti blizu in ne direktno na njej). Tu se lahko na dolgi rok nakazujejo težave s srcem.

Oči: so povezane z jetri. Velike oči, če so narazen, dolge trepalnice in belina pod šarenico (irisom) očesa prikazuje Jin stanje. Oči, ki so majhne in tesno skupaj sta Jang stanje. Alergije vek so povezane z alergijami in stresom pljuč.

Med oči: povezava z jetri. Tu preverjamo zgodovino okužb za hepatitis, zlatenico in/ali stres jeter. Prehranjevanje z veliko maščob in pozni obroki, lahko povzročijo ta predel preobčutljiv in možnost luščenja luščenja. 

Pod oči: povezava z ledvicami. Oči so lahko zabuhle (Jin) ali temnejše (Jang). Če oseba trpi zaradi zabuhlosti in zastajanjem tekočine, se mora izboljšati vnos vode. Kepice pod očmi kažejo na presežek sečne kisline, to je skupno Jin tipu energije. Bledo bel izgled notranje veke kaže Jin energijo, medtem ko rdeče obarvana notranjost veke Jang energijo.

Nos: je povezan s srcem in pljuči. Naravno velike in odprte nosnice kažejo na močna pljuča. Manjše ali rdeče nosnice kažejo na stres pljuč, alergijo in astmo. Dolgi nos je bolj Jin in majhen nos, obrnjen navzgor, je bolj Jang. Številni ogrci in mastni nos kažejo na Jin energijo, torej nagnjenost k prehladu in bronhitisu. Rdečica, razvejane kapilare in zabuhlost čez nos kažejo Jang energijo, torej nagnjenost k alergijam, stresu dihal in težave s sinusi (seneni nahod, občutljivost na dim, itd).

Lica: povezana z območjem pljuč. Popokane kapilare po zgornji strani lic kažejo nagnjenost k alergijam in težavah s sinusi. Akne v kombinaciji z zobmi lahko nakazujejo na težave s sinusi ali okužbe in vnetja dlesni. 

Usta: so povezana z želodcem in debelem črevesjem. Zgornja ustnica in pokanje / suhe ustnice so Jang in povezava z želodčnim stresom. Obrnjena zgornja ustnica kaže na težave z želodčno kislino, prebavne motnje ali živčni želodec (Jang). Spodnja ustnica v korelaciji z debelim črevesjem, polna spodnja ustnica nakazuje težave z zaprtjem in slabega izločanja (Jin).

Brada: je v povezavi z reproduktivnimi organi. Akne na tem področju so pogosto v povezavi z menstruacijskem ciklom ženske. 

S tem postopkom ne izkoristite samo možnosti odprave gub, izboljšanja tonusa kože, ampak tudi ponovne celostne vzpostavitve ravnovesja notranjih organov. To dosežemo s terapijo akupunkturnih točk in meridianov, ki jih le ti oskrbujejo oz. prehranjujejo.

Izkoristite vse možnosti uporabe bioresonance Beauty in tako ohranite lepoto in zdravje na popolnoma naraven način.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G