Zaščita pred sevanji

Naprave BIOVITRONIC nemškega podjetja so razvite in izdelane, da zaščitijo človeško telo pred škodljivim elektromagnetnim sevanjem.

ZA DOM (BIOVITRONIC HOMEVIT)

 

 Zaščita pred elektrosmogom in sevanjem pametnih telefonov.

 

  •      Uporaba v hišah in stanovanjih.

  •      Deluje do razdalje 30 m, tudi skozi stene in strop.

  •      Na voljo kot vtič za vtičnico.

  •      Dimenzija  je povprečno 110 mm, teža 75 g.

 

VEČ INFORMACIJ

 

ZAŠČITA PRED ELEKTROSMOGOM IN SEVANJEM PAMETNIH TELEFONOV DOMA.

Izpostavljenost elektromagnetnim sevanjem rapidno narašča tudi znotraj naših štirih sten. Uporaba pametnih telefonov, prenosnikov in tablic je postala del vsakdanjega življenja. Poleg sevanja pametnih telefonov obstaja tudi sevanje Wi-Fi-ja, sevanje Bluetooth-a in sevanje DECT telefonov. Otroci in najstniki so pogosto na spletu, najnovejše naprave pa so na vrhu njihovih seznamov želja. Zaradi uporabe otroških monitorjev so tudi novorojenčki izpostavljeni elektrosmogu.

 

Novi izdelek »BIOVITRONIC HOMEVIT« je učinkovita zaščita proti povečanemu elektrosmogu v gospodinjstvih. Omrežne in daljinsko vodene naprave in instalacije so zasnovane tako, da zagotavljajo še večjo varnost in učinkovito rabo energije, s čimer se izboljša kakovost doma in življenja na splošno. Sevanje iz Wi-Fi usmerjevalnikov (po domače rutarjev) naših sosedov in nenehno naraščanje števila brezžičnih postaj za zagotavljanje optimalnega pokrivanja omrežij težavo samo še povečuje. Nova tehnologija prenosa so še LTE, UMTS, 3G, 4G, 5G. Zavedajmo se, da se nevarnost elektrosmoga ne konča pri vratih naše spalnice.

 

V nasprotju z drugimi trgovskimi mrežnimi odklopniki, ki prekinjajo popolno napajanje, BIOVITRONIC HOMEVIT ščiti vaše telo pred elektromagnetnim smogom z aktiviranjem naravne zaščite, z uporabo prednostne sodobne tehnologije. Ob tem je vaše telo zaščiteno pred sevanjem, ki nastaja zunaj vašega doma, na primer pred elektromagnetnim sevanjem postaj za mobilne telefone in Wi-Fi-jev vaših sosedov. Izdelki BIOVITRONIC so še posebej primerni za elektro-občutljive osebe in jim zagotavljajo boljše pogoje življenja. Za vse druge pa služijo kot preventivna zdravstvena oskrba. Učinkovitost naprav BIOVITRONIC je bila dokazana v znanstvenih raziskavah. Učinkovitost je mogoče dokazati tudi z uporabo tržno dostopne naprave za merjenje frekvence.

 

BIOVITRONIC HOMEVIT je naprava, ki je na voljo kot vtič in je površinsko nameščeno varovalo za vklop v prostoru, ki ga želite zaščititi. 

 

Ker so sevanja različnih vrst (velikosti in frekvenc) je potrebno izbrati pravo napravo BIOVITRONICa.

 

Kaj elektrosmog (električno sevanje)?

Elektrosmog je oznaka za sevalno obremenitev, ki je povzročena umetno z električnimi, magnetnimi in elektromagnetnimi polji ter valovanjem.

Električna izmenična polja nastanejo kot posledica električne napetosti ob vtičnici, razdelilni dozi, električnih instalacijah in napravah – če so vključene ali ne. Zadostuje že priključek na omrežje. Do magnetnih izmeničnih polj pa dodatno pride, ko napravo vklopimo, torej ko skozi napravo steče tok. Izmenična električna in magnetna polja imenujemo nizkofrekvenčna polja. Seveda obstajajo tudi visokofrekvenčna elektromagnetna polja, valovanja ali sevanja. Ta se prenašajo brezžično in nastanejo, ko oddajniki oddajajo in ko radijske postaje sporočajo. Torej jih povzročajo radijski in televizijski oddajniki, mobilni oddajniki, radarji, brezžični telefoni in internetne tehnike, mikrovalovne pečice itd. Problematična so zlasti impulzno visokofrekvenčna polja, ki nastanejo pri telefoniji, Bluetoothu, WLAN-u, WiMAX-u, TETRI itd.

 

Kaj je geopatski stres (GS)?

Geopatski stres je popačeno ali moteno elektromagnetno polje zemlje (Schumann Resonance / Waves). Zemljina elektromagnetna resonanca je frekvence približno 7,83 Hz – (Schumann resonance -SR), ki spada v območje (alfa) človeških možganskih valov. Schumann Resonance (7.83Hz), ki je naravna frekvenca zemeljskega magnetnega polja. 

Izraz je izpeljan iz grških besed »geo« (zemlja) in »pathos« (zboleti) in označuje bolezen, ki jo izzove zemlja. S tem so mišljena motena ali nestabilna elektromagnetna polja, ki izhajajo iz zemlje. Naravno magnetno polje se zaradi različnih vplivov nekoliko spremeni in pride na površini zemlje v disharmonično resonanco. Negativne učinke takih linij je možno čutiti v višjih nadstropjih stavbe enako močno kot v pritličju, ker železo in beton, ki sta običajno glavna sestavina gradbenih materialov v teh zgradbah, negativna valovanja še ojačita.

Vodni tokovi lahko take energetske motnje pošiljajo naprej in ojačijo njihove negativne učinke, zato so vodni tokovi pod zgradbami posebno problematični. 

 

Zdravstvene težave povezane z elektrosmogom in/ali geopatskem stresu?

Najbolj pogoste težave so motnje spanja, kronična utrujenost, težave s pomnjenjem in koncentracijo, motnje v presnovi, hormonske motnje (melatonin), imunski in živčni sistem, glavoboli in migrene, tinitus (šumenje v ušesu), hiperaktivnost pri otrocih, motnje srčnega ritma, visok krvni pritisk in alergije. Pa tudi Alzheimerjeva bolezen in Parkinsonova bolezen, sta velikokrat nepopravljivi in vzrok se pripisuje elektromagnetnim poljem (BUND Positionspapier, oktober 2008).

Delovanje zaščitnih naprav BIOVITRONIC ustvarja resonanco (kot pri terapiji MORA oz. bioresonanci) in pretvarja vibracije motenj v zdravo in harmonično nihanje. Torej naprave proizvajajo frekvenco usklajeno z magnetnim poljem, ki uravnava moteča polja in geopatogena območja (zemeljske žarke, vodne žile, itd.).

 

V našem DiagCentru vas testiramo in poiščemo rešitev, ki prepreči elektrosmog in geopatski stres.

Več na: https://biovitronic.de/

 

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G