Laeq Health 3.0

                                                                                                                                                                                                        

Laserska terapija za domačo uporabo  

Izboljšajte si cirkulacijo, prenos kisika po telesu in imunski sistem

KUPI ZDAJ 

Laeq Health 3.0 je naprava z monokromatsko svetlobo (svetloba ene valovne dolžine), ki jo vodi aplikacija. To monokromatsko svetlobo absorbirajo vse celice v krvi.

Svetloba spodbuja celice, da ponovno delujejo optimalno.

Rezultat je izboljšana cirkulacija, izboljšan transport kisika, izboljšan imunski sistem in povečana proizvodnja endorfina (hormona sreče).

Vaš nos 

 

Ali ste vedeli, da vaša kri obišče vaš nos najmanj desetkrat v pol ure? Vaš nos je kraj, kjer so krvne žile tanke in blizu površine, zaradi česar je idealen kraj za zdravljenje. Laserski nastavek morate vstaviti v svoj nos samo dvakrat na dan za 30 minut.

 

To je popolnoma nekaj drugega kot se dogaja v drugih državah, kjer klinike uporabljajo terapije, ki so podobne pa vendar boleče, ker vam v roko vstavijo igle. Takšne terapije so boleče in dolgotrajne. Metoda Laeq Health dokazuje, da se lahko zdravite tudi brez bolečin. To lahko storite sami. Doma. Ali kjerkoli želite. 

 

 

Hranila in odpadki

Fotobiomodularna energija, ki jo sprosti PBM (fotobiomodulacija), poveča permeabilnost celične stene. Ta zagotovi povečano absorpcijo hranilnih snovi in s tem sproščanje odpadnih snovi.

 

Transport kisika

 

Terapija z PBM (fotobiomodulacija), prispeva k izboljšanemu transportu kisika, izboljšanju procesa energije in posledično dobremu počutju. V krvi je več kisika, kar povečuje predelavo goriva v mišicah. Rezultat je zmanjšano zakisljevanje in manj bolečin.

 

 

KUPI ZDAJ 

 

Vsebnost železa v krvi 

Terapija z PBM stimulira vaše rdeče krvne celice tako, da lahko bolje zadržijo železo v krvi. Bolj kot je vsebnost železa v krvi, bolje lahko vaša kri prenaša kisik skozi vaše telo.

 

Postanite boljši

Ko se sprosti endorfin (hormon, ki osrečuje), bodo vaše bolečine izginile, počutili se boste bolje in boljše boste spali. Poleg tega ima endorfin protivnetni učinek, kar povzroči hitrejšo regeneracijo različnih težav, kot so fibromialgija, ME / CFS, slab imunski sistema in visok holesterol. Zahvaljujoč PBM, je mogoče ta stanja odpraviti.

 

Aplikacija Laeq

PBM je popolnoma individualen in celostno prilagojen vaši osebnosti. Vendar to ne pomeni, da ste sami: zagotovo niste, ker je Laeq Health 3.0 vedno povezan z aplikacijo Laeq na vašem pametnem telefonu. Vaša uporaba se vedno spremlja in prilagaja. V aplikaciji morate samo navesti, kako se počutite. Ta neposredna in stalna oblika komunikacije zagotavlja visoko skladnost in posledično celostni uspeh terapije. 

KUPI ZDAJ   https://laeqhealth.com/en/

 

 

Better every day :=)

Za manj kot 1 evro na dan

 

KUPI ZDAJ 

                           Laserski nosni laser Leaq Health je registriran kot medicinski pripomoček in ima CE certifikat.                                                                  

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G