V DiagCentru sem se zdravila zaradi pataloškega brisa (C), kar pomeni spremenjene celice v razne stopnje predrakavih sprememb.

Ko sem  v začetku leta 2018 domov dobila  diagnozo, je poleg diagnoze pisalo kontrola čez šest  mesecev. Zato sem se odločila za zdravljenje v omenjenem centru. Pri kontroli čez pol leta sem dobila izvid, kateri je bil OK in ponovna kontrola čez eno leto. V center hodim na 3-4 mesece na "obnovitveno terapijo". Počutim se super in ker je zdravljenje tudi povezano z odpornostjo, se lahko pohvalim, da od kar hodim k terapevtki Darji nisem bila bolna (prehlad, viroza ali podobne zimske nevšečnosti).

Toplo priporočam!  

Anita iz Ljubljane 


Sem zelo zadovoljna obiskovalka terapij v Diagcentru, zato sem se odločila, da delim svojo izkušnjo z vami. 

V začetku leta 2016 so mi postavili diagnozo Guillain Barrejev Sindrom oziroma po naše: vnetje živčnih končičev ob hrbtenjači (za predstavo: podobno kot multipla skleroza, vendar ozdravljivo). Zadeva se mi je kljub zdravljenju z imunoglobulini ter s fizioterapijami ponovila dvakrat. Nato so se zdravniki odločili, da je zadeva kronična in da bom morala za vedno jemati kortikosteroide – tablete, ki slabo vplivajo na veliko organov.

Sem stara 27 let in pri teh letih si resnično nisem že želela jemati kakršnih koli tablet. Zato sem se obrnila na Diagcenter, za katerega sem slišala od vsaj pet če ne več drugih zadovoljnih obiskovalcev. V Diagcentru sem začela s terapijo junija 2016. Do sedaj sem imela šest terapij. V tem času se mi je stanje izboljšalo za približno 80%. Najbolj me veseli, da zadeva ni več kronična ter da se je moja zdravnica odločila, da opustim kortikosteroide, saj se je stanje res izboljšalo. Seveda bom šla v  Diagcenter še na nekaj terapij,da se moje stanje izboljša na 100% in da bom končno zaživela, kot sem pred diagnozo.

Ker sem zelo zadovoljna z Diagcentrom, priporočam obisk vsakemu, ki ima kakršne koli težave s svojim zdravjem. Pa naj bo do le - te male ali velike. Mislite na svoje zdravje!

Nataša H.


Hčerko sva z možem pripeljala k vam zaradi stalnega pokašljevanja. Pulmolog in drugi specialisti uradne medice nam niso znali pomagati. Sprejem, obravnava, pregled, prijetno in prijazno vzdušje, debata o prehrani in ostalih hčerkinih navadah pri vas - vse to je dalo odlične rezultate, hči ne kašlja več! Zaradi preobčutljivosti na hrano in določene materiale doma, so v DiagCentru predpisali kapljice, ki jih je uživala vsak dan pred obrokom, določeno hrano smo izločili iz njenega jedilnika, izgubila je tudi nekaj odvečnih kilogramov, na kar je posebej ponosna. Tudi svoje alergije in težave želim odpraviti s pomočjo DiagCentra.

Barbara iz Ljubljane     


V DiagCentru sem se zdravila zaradi astme in alergije na zdravilo zanjo. Astma se je izboljšala že po dveh terapijah, po dodatnih dveh, ki sta bili prvotno namenjeni okrevanju po operaciji zob, je v celoti izzvenela. Pumpice ne uporabljam več. Ko sem bila prvič v DiagCentru, je aparatura zaznala hudo vnetje pod prvimi sprednjimi zobmi, a jih zobozdravnik kljub slikanju najprej ni potrdil. Šele ko se je vnetje razširilo po dlesni, so potrdili napredovalo stanje, ter da je potrebno prevlečene zobe izpuliti. Čakam še eno operacijo, za hitrejše okrevanje pridem ponovno k vam. Odkar so mi v DiagCentru diagnosticirali, da mi antibiotiki, ki sem jih jemala, kot tudi zdravila na in brez recepta, bolj škodijo kot koristijo, uživam le tista, ki jih dobim v DiagCentru, pa tudi živim bolj zdravo, kolikor se le da. Terapije zelo podpiram in priporočam drugim.

Lidija iz Murske Sobote


Ker sem imela težave z alergijami, glavoboli, bolečinami v trebuhu, črevesju, sem prišla v DiagCenter. Uspeh terapije ocenjujem kot zelo dober, zdravstveno stanje se je izboljšalo.

Renata iz Novega mesta


Za bioresonančno terapijo sem se odločila, ker sem bila pogosto utrujena, brez energije in pogosto s povišanim hormonom kortizolom. Lahko rečem, da se je marsikaj premaknilo na boljše od takrat, ko sem začela s terapijo v DiagCentru.

Mateja iz Ljubljane


Ker nikakor nisem mogla nehati kaditi, sem po nasvetu prijateljice prišla na terapijo v DaigCenter. Takoj po opravljeni terapiji odvajanja kajenja, mi je cigareta tako zasmrdela, da enostavno ne morem več kaditi. Priporočam!

Tamara iz Idrije


Dve leti nazaj sem hodila na odstranitev dlak z IPL tehnologijo v kozmetični salon in moram reči, da me je zelo bolelo. Ko sem od prijateljice izvedela, da je v DiagCentru ta postopek z njihovo napravo Vortex neboleč sem šla preveriti. Dlak pod pazduho in na mestih kjer jih resnično nisem potrebovala, sem se rešila tako hitro, da še sama nisem mogla verjeti. Zahvaljujem se ekipi DiagCentra, da ste mi trajno odstranili dlake brez bolečin. Svetujem, da jih obiščete!

Maša iz Ljubljane


Bioresonančno aparaturo MORA-COLOR, ki smo jo kupili v DiagCentru, sem redno uporabljala pri vseh anticelulitnih in protibolečinskih tretmajih. Zagotovim lahko, da si brez nje protibolečinske masaže ne predstavljam več. Ne samo da smo z uporabo MORA-COLOR prišli hitreje do želenih rezultatov, tudi učinkovitost masaže se je zelo povečala! Priporočam jo vsem masažnim in kozmetičnim salonom, ki imajo v svojem programu tovrstne postopke, poleg tega pa je varna za uporabo tudi vsakemu posamezniku v doma. Priporočam!

Tina, maserka

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G