Kakovost naših storitev potrjuje več kot 35.000 zadovoljnih strank, ki so nas obiskale od leta 2001, ko je naše podjetje kot prvo v Sloveniji začelo z računalniškim preverjanjem stanja organizma in odpravljanjem zdravstvenih težav.

Center smo leta 2001 odprli z namenom, da bi slehernemu posamezniku pomagali odpraviti strah, ki se pojavi, ko zbolimo ali ko se slabo počutimo in ko od uradne medicine ne dobimo hitrih in pravih odgovorov, kako ponovno do zdravja.

Sledimo najnovejšim svetovnim dosežkom na področju računalniškega preverjanja stanja organizma - v zgodnjih letih delovanja smo opravljali preglede in terapije na aparaturah Amsat in Oberon, zadnje desetletje pa na aparaturah MORA (imenovanje po zdravnikih MOrell in RAsche). Aparature MORA predstavljajo vrhunec znanstvenega razvoja bioresonančnih aparatur v svetovnem merilu.

Bioresonanca MORA je s svojo zanesljivostjo in učinkovitostjo danes odlična podpora uradni medicini tako v fazi odkrivanja bolezni kot tudi pri odpravljanju težav in bolezni. Ker področje bioresonančnega zdravljenja sistemsko v Sloveniji ni urejeno, si naše podjetje že vrsto prizadeva za ureditev le tega, tako preko Združenja za integrativno medicino kot preko laične javnosti. Za učinkovito opravljanje bioresonančne dejavnosti namreč ni dovolj kakovostna aparatura, pač pa je ključen usposobljen zdravnik oziroma terapevt. Z aparaturami v DiagCentru upravljajo kakovostni, usposobljeni zdravniki / verificirani terapevti.

Od 2010 naše podjetje prodaja aparature MORA, priznanega nemškega podjetja MedTronik. Veseli nas, da se za nakup bioresonančnih aparatur odločajo ne samo integrativni terapevti, temveč tudi zdravniki, predvsem tisti z zasebno prakso, katerim aparatura najbolj pomaga pri diagnostiki bolezni in odpravljanju vzrokov zanjo.

V DiagCentru se bomo tudi v prihodnje trudili, da boste tegobe, ki jih prinaša vsakdanjik – pomanjkanje časa, skrbi doma in na delu, nenehno hitenje, tekmovalnost, boj za čim višji socialni status in lagodno življenje – še naprej premagovali z našo močjo, s storitvami, ki jih najdete v naši ponudbi.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G