Aparatura se uporablja za akutne in kronične bolečine mišično-skeletnega sistema ter sprostitev mišic. Rokovanje z njo je preprosto.

Rezultati elektromagnetne terapije se kažejo v takojšnjem izboljšanju počutja pri stranki, že nekaj minut po opravljeni terapiji.

Izjave terapevtov, ki so zadovoljni z aparaturo:

V ordinacijo je prišla pacientka, ki je že teden dni trpela zaradi bolečega lumbaga in išiasa na levi strani. Pri prvem tretmaju z napravo MORA-Physio sem za 10 minut uporabil valjasto elektrodo in modro barvo na območju največje bolečine v ledvenem predelu. Bolečine so pojenjale že med samo terapijo. Po dveh nadaljnjih 7-minutnih terapijah je bolečina popolnoma izginila. Pacientka je odpovedala četrto terapijo, saj bolečin ni več čutila in se je lahko normalno gibala.

Johann Friedrich


41 letni pacient je v zadnjih treh mesecih ob premikanju čutil bolečino in napetost v predelu komolca. Najprej sem opravila tretma z napravo MORA-Physio, 10 min, z modro barvo. Že po sedmih minutah je pacient začuti olajšanje. Po koncu prve terapije je bil občutek zanj prijeten in sproščujoč. Nadaljevala sem s štirimi 10-minutnimi terapijami z modro barvo. Po zadnji terapiji pacient ni čutil nobene bolečine več in je bila roka povsem gibljiva.

Mia Kosole


Pacient, 49 let, je čutil precejšnjo bolečino v predelu kolena, še posebej pri hoji po stopnicah navzgor. Šlo je za razdraženost medialnega meniskusa zaradi prevelikih naporov. Uporabil sem naš 10-minutni tretma z rdečo barvo. Po petih minutah je pacient občutil bistveno manjšo bolečino, po desetih minutah je bolečina povsem izginila in pacient se je lahko normalno gibal in še isti večer celo obiskal fitnes. Bolečin ni imel več.

Johanna Malena


Pacient, 48 let, z akutno bolečino med gibanjem v desnem kolku, dimljah in predelu stegnenice. Pacient je pri hoji šepal. Domnevno je šlo za mišični krč, vzročno povezan s križnim in ledvenim delom hrbtenice. Izvedel sem deset minutni tretma celotnega območja bolečine z valjčkom in rdečo barvo. Po terapiji je pacient šel na lažji sprehod. Bolečina je povsem izzvenela. Nadaljnje terapije niso bile potrebne.

Martin Huber

                                                   ODPRODAJA IZ ZALOGE!

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G