Terapija MORA (z aparaturo MORA) temelji na ravnovesnem in elektromagnetnem nihanju (SSKJ: periodično spreminjanje električnega toka in napetosti v električnem nihajnem toku) v telesu bolnika. Že mnogo let se domneva, da so elektromagnetni procesi, ki potekajo v živih bitjih in okrog njih, nepogrešljivi za razvoj in ohranitev življenja. Prav tako so v primeru, da so prizadeti, pomemben vzrok za razvoj in ohranitev bolezni. Med telesom in njegovo okolico, med različnimi organi, med posameznimi tkivi, celičnimi strukturami, posameznimi celicami in številnimi informativnimi procesi znotraj celice se pretaka nešteto vsakovrstnih informacij. Ko so elektromagnetna nihanja prizadeta, tok informacij v telesu ni pravilen.

Notranje/endogene informacije se s pomočjo elektroprevodnih ročnih in/ali nožnih elektrod pošiljajo terapevtski aparaturi MORA in se uporabijo glede na vnaprej določene terapevtske programe s časovnimi ojačevalniki in filtrirnimi funkcijami. Izbira različnih frekvenc je možna glede na frekvenčne spremenljivke, širina frekvenčnih pasov pa igra pomembno vlogo pri individualni ter bolniku prijazni terapiji. Enako velja za možnost povečanja ali zmanjšanja elektromagnetnih informacij. Na ta način spremenjene notranje/endogene informacije se vrnejo v bolnikovo telo bodisi preko biološkega separatorja/ločevalnika bodisi v preobrnjeni obliki.

Z merjenjem elektroprevodnosti preko rok in stopal pred uvedbo postopka/obravnave/zdravljenja dobimo informacije o vegetativnem stanju bolnika, po postopku/obravnavi/zdravljenju pa o njegovem/njenem poteku.

Odvisno od vrste aparature, ima terapevtska aparatura MORA za napredno diferencialno diagnosticiranje tudi enoto za elektroakupunkturno diagnosticiranje. Akupunkturne točke se določijo na osnovi merjenja upora/odpora/rezistence. Terapevt po prvi osnovni terapiji z aparaturo MORA z določitvijo akupunkturnih točk dobi vpogled v fiziološko stanje organizma. Na ta način se lahko ugotovijo/diagnosticirajo okvare ali degeneracije organov, ki se nato obravnavajo/zdravijo s terapijo MORA.

                                                                                                                            ODPRODAJA IZ ZALOGE!


  Od leta 2010 tudi izobražujemo terapevte MORA, za Akademijo MORA. Naše izobraževanje poteka na osnovnih, nadaljevalnih, master seminarjih in prav tako na individualnih izobraževanjih.  Pomembno! Po zaključenem izobraževanju pridobite strokovno mnenje o usposobljenosti za bioresonančnega terapevta MORA. Pogoj za izdajo mnenja je dokončano izobraževanje skladno s katalogom strokovnih znanj in spretnosti MORA Akademije za Slovenijo, ki ga vodi Darja Vrbanc in je potrjen s strani Ministrstva za zdravje.

   To mnenje je poleg izpita iz zdravstvenih vsebin in ostalih predpisanih pogojih po Zakonu o zdravilstvu obvezen dokument za pridobitev zdravilske licence.


Certifikati

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G