Zdravje iz narave . . . dovršena oblika . . .

Desetletja raziskav so pokazala, da obstaja povezava med našim fizičnim počutjem in naravnimi Shumannovimi resonancami. Naravne Shumannove resonance so izmenični elektromagnetni valovi, ki z nizko frekvenco nenehno pulzirajo med zemljo in atmosfero. Pulziranje teh valov je bistvenega pomena za življenje organizmov na zemlji. Življenje na našem planetu se je razvilo pod vplivom tega nežnega pulziranja. 

Ameriška vesoljska agencija Nasa je prva prepoznala, da je človeštvo odvisno od teh resonanc. Zato je v vesoljske kapsule, namenjene astronavtom, vgradila generatorje magnetnega polja.

Elektronika namesto medicine

Zaradi majhne velikosti in teže je PocketVit25 prenosni prva naprava, ki jo lahko enostavno prenašamo, in tako te terapije ne bodo deležni zgolj astronavti.

Sodoben način delovanja brez medicine

Zdravje in dobro počutje sta za nas verjetno najpomembnejša, zato si zanju najbolj prizadevamo. Na žalost pa pogosto spregledamo, da večino zdravstvenih težav lahko povežemo z nekim vzrokom, zaradi katerega naše telo ne deluje pravilno. Vzrok teh nepravilnosti skoraj vedno lahko najdemo v motnjah Shumannovih resonanc, do katerih pride bodisi zaradi vplivov tehničnih naprav bodisi vremena. Kadar smo zaščiteni pred temi resonancami, na primer v avtomobilu ali betonskih zgradbah, je to lahko vzrok za fizikalno reakcijo. 

Znanstveniki so se oskrbeli z merilno in analitsko opremo, ki je omogočila raziskovanje tega pojava, šele pred nedavnim. Tako so inženirji in tehniki lahko razvili PocketVit25, ki človeku omogoča, da praktično ni odvisen od teh resonanc. Ta nova terapija s pomočjo naprave PocketVit25 pomeni majhno revolucijo na področju medicine.

Ko so pred več desetletji ustvarili umetno sončno svetlobo in se je človeško telo nanjo odzvalo kot na sonce, je tudi to bilo manjša senzacija. Danes so solariji povsod sprejeti kot normalen del življenja.

Vsak ima vsaj en vzrok, da si priskrbi PocketVit25 prenosni

  • Ljudje, občutljivi na spremembe vremena, na primer, ki so vselej v strahu, ko se bliža vremenska fronta, saj vedo, da jim to prinaša težave pri njihovem počutju, od težav s cirkulacijo in glavobolov do najhujših migren. 
  • Ali ljudje, ki so izgubili okončino in jih mučijo fantomske bolečine zaradi najmanjših sprememb vremena.
  • Ti ljudje, kot tudi tisti, ki se spopadajo z revmatizmom, vedo, da je vzrok za njihove težave moč najti večinoma v spremembah vremena. 
  • Tudi ljudje, ki imajo težave, povezane s potovanji, kot je strah pred letenjem, časovna razlika ali morska bolezen, poznajo njihov vzrok. 
  • Drugače pa je za tiste, ki se nezavedno zavarujejo pred Shumannovimi resonancami v avtomobilu, betonski zgradbi, ali za tiste, ki so izpostavljeni motnjam Shumannovih resonanc, kot so tiste, ki jih povzročajo računalniški ekrani. 
  • Ti ljudje vsekakor opažajo simptome, kot je nespečnost, neenakomeren krvni pritisk, drhtenje srca, zaspanost, depresivnost, itd. Vendar pa vzroka za te težave ne poznajo. 

V resnici ima manj kot 60 do 80 odstotkov vseh psihosomatskih težav vzrok v nepravilnem delovanju našega telesa, in dejstvo je, da so v večini primerov vzrok za to motnje Shumannovih resonanc ali zaščita pred njimi.

Kdo je torej izvzet?

Vsekakor tisti, ki živijo tam, kjer je stalno stabilno območje visokega pritiska in kjer ni industrije bližje od nekaj sto kilometrov. Samoten otoček sredi južnega morja bi bil torej primeren ...

Tako ljudje vsako leto potrošimo ogromne količine protibolečinskih sredstev in poživil, da bi si olajšali težave. Vsi pa ugotavljamo, da to ne more biti dolgoročna rešitev. Odgovor na to je eden – osvoboditi se moramo vpliva motenj zaradi Shumannovih resonanc. Sodobna elektronika nam za to ponuja eno samo rešitev, ki nima prav nobenih stranskih učinkov – to je PocketVit25 prenosni.

 

 

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G